.

- Ansiktmask

Kategori:

Idag kom min andra sambo hem från Sverige, men hon flydde fältet fort till sin pojkvän eftersom jag är sjuk, men hon köpte iallafall med sig massa svenska tidningar åt mig, det var väldigt behövligt då jag läst igenom varenda blogg som finns i världen och tröttnat ganska snabbt.
Och på tal om bloggar så läste jag på Kenzas blogg, att hennes omslagstidning VECKOREVYN kommer ut i butik IMORGON, lite kul att jag sitter mer den här i handen... i Spanien! ;) haha..

Jaja, sitter iaf med ansiktsmask och väntar på att älskling ska komma hem, tror jag skippar jobb imorgon också, min hals vill verkligen inte bli bra. Men då måste jag få ta mig en tur på stranden, eller göra något iallafall, för jag dör av tristess.
Jag behöver verkligen pengarna också, men jag vill hellre bli frisk!
Hejdå.. Nu går jag! :D

- Jag har fått the swine flu ?

Kategori:

Sjukhuset tror seriöst att jag har fått svininfluensan! Men då bör tilläggas att här i Spanien är dom inte riktigt kloka på sjukhuset, hon tåg på sig värsta masken och viftade hej vilt med armarna och ville i princip inte ta i mig. Blev hemskickad med medicin, och ett avtal om att inte lämna min lägenhet på TRE dagar, det är ju roligt. Så nu ligger jag här, och kan lika gärna slänga in ett inlägg, för jag har så tråkigt.
Det som också är tråkigt är:


 - Jag får inte betalt, man ska ha jobbat i 6 månader, but quess what, jag har jobbat i 5 månader, och TRE veckor.

- Jag skulle börjat min Spanska kurs idag.

- Jag sålde bra förra veckan, så vi skulle på provisionsmiddag imorgon, hoppas verkligen jag får skjuta fram den.